E-conomic Bogføring


Her hos MT Regnskab bogfører vi som regel i e-conomic hvilket der er der flere grunde til.

Som udgangspunkt udfører jeg alt arbejdet for dig i vores revisorversion af e-conomic: Jeg indberetter moms, afstemmer konti og sender dig løbende dine balancer.

traulsen_bogforing2e-conomic er et fleksibelt, brugervenligt og overskueligt regnskabsprogram, der letter arbejdet for både mig og dig da det er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder.

Du kan tilmed selv tilgå regnskabet via nettet uden problemer.
Alle data ligger online og er derfor altid 100% opdateret, såfremt du selv abonnerer på e-conomic. Du behøver altså ikke have fat i mig, hvis du vil have et øjebliksbillede af økonomien.

 

Kom godt i gang med e-conomic

Mangler du både en bogholder et regnskabsprogram? jeg hjælper selvfølgelig gerne med at sætte e-conomic op, så du hurtigt og smertefrit kommer i gang og ikke bruger mere tid end højst nødvendigt på din bogføring.

Ring 23 29 05 83 og hør mere om bogføring i e-conomic med det samme.

 

Fordele ved at bruge e-conomic

E-conomic er et af de mest brugte regnskabsprogrammer for mindre danske virksomheder med 84.000 brugere, og det er ikke uden grund. e-conomic er nemlig:

  • Brugervenligt
  • Billigt
  • Overskueligt
  • Sikkert

Jeg synes kort og godt, at små og mellemstore virksomheder altid bør bogføre i e-conomic.

Det er dog ingen betingelse. jeg kender – stort set – alle regnskabsprogrammer på markedet, så jeg kan sagtens hjælpe dig, selvom du ikke bruger eller vil bruge e-conomic.


468 ad